Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Beton zagen

Diamant Techniek Noord is een bedrijf dat actief is in het beton zagen. Dat kan voor verschillende doeleinden zijn zoals sloopwerken maar ook wanneer een pand verbouwd wordt kan het nodig zijn dat er delen van een betonnen wand, vloer of plafond gezaagd moet worden om de constructie geschikt te maken voor de nieuwbouw. DTN kan vrijwel elk beton zagen en dat doen we met uiterste precisie. Lees verder wat wij allemaal kunnen want we kunnen meer dan alleen beton zagen.

Al jarenlang actief bij u in de regio

Diamant Techniek Noord is een bedrijf uit Groningen waar we al jaren actief zijn in het beton zagen, boren, frezen en zagen van geharde materialen zoals beton, steen, marmer, asfalt en hard gebakken keramische tegels. Wij hebben hiervoor gereedschap in gebruik dat in al deze materialen scherpe snedes kan maken die tot op de millimeter nauwkeurig zijn. We hebben vakmensen in dienst die opgeleid zijn om elk stuk beton te zagen en we zijn tevens een VCA erkend bedrijf. U weet dus wanneer wij de klus klaren dat het goed zit.

Betonzagen

Wat zagen wij zoal?

We kunnen niet alleen beton zagen, we zagen ook steen, marmer en keramische tegels. We doen dat met speciale diamant zagen met waterkoeling en we doen dat met grote precisie. We doen niet alleen zagen voor nieuwe projecten, ook een oude betonnen muur die gesloopt is en te groot is voor verwerking zagen we gewoon met het grootste gemak door. Wanneer wij beton zagen laten wij ook altijd een mooie snede achter die precies past op het constructiewerk en we zagen het beton ook veilig want wij hebben die veiligheid zowel voor ons als voor u hoog in het vaandel staan.

Een overzicht het werk van DTN:

 • Zagen van beton
 • Zagen van marmer, steen en tegelwerk
 • Gaten boren in beton, marmer, steen en tegelwerk
 • Sleuven en frezen voor leidingwerk
 • Sleuven en frezen voor afvoeren in vloeren
 • Sloopwerk

Neem contact op voor meer informatie over beton zagen

Heeft u een stuk beton dat gezaagd moet worden, heeft u een muur waar gaten dat deels moet wijken omdat u wilt verbouwen? Schroom dan niet en bel DTN. Wij klaren de klus snel, vakkundig en veilig voor u.


  Direct contact met DTN!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © 2024. Diamant Techniek Noord | Sitemap | Linkedin | Google+