Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Betonboorbedrijf Assen

Heeft u gaten nodig in uw betonnen muren en piekert u er over hoe het nu het best gedaan kan worden? Pieker dan niet verder en laat het oplossen door een professioneel betonboorbedrijf zoals DTN. Diamant Techniek Noord uit Assen kan de gaten voor u op de juiste manier boren met speciaal gereedschap dat als een mes door uw beton vliegt en een gat achterlaat dat aan alle eisen voldoet. Bent u dus op zoek naar een betonboorbedrijf uit Assen dan bent u bij ons aan het goede adres.

Waarom een vakman voor betonboren?

U kunt zelf ook de gaten boren maar het kan zijn dat de gaten zo belangrijk zijn dat ze er goed in moeten zitten vanwege constructie doeleinden. Wat te denken van een zware boekenplank die met speciale pluggen aan de wand gemonteerd moeten worden. Een betonboorbedrijf weet in dat geval hoe dat moet. En er zijn meer voorbeelden. Bijvoorbeeld gaten om een wand in te verankeren of gaten die gebruikt worden om een vloer aan te verankeren. DTN is een betonboorbedrijf in Assen die deze gaten op de juiste manier snel en vakkundig kan aanbrengen.

Wij zijn een erkend betonboorbedrijf

Wij zijn niet zomaar een betonboorbedrijf uit Assen. Beton en andere geharde materialen hebben geen geheimen voor ons. Wanneer wij bij u op bezoek komen in Assen dan weten onze specialisten meteen wat er moet gebeuren en zetten de boor er op de juiste manier in. Ons betonboorbedrijf werkt alleen met vakmensen die weten hoe ze het gereedschap moeten gebruiken en nemen alle veiligheidsmaatregelen in acht om de klus snel, vakkundig en netje te klaren.

Een kleine opsomming van ons werk

 • Boren van ronde gaten in beton, steen, marmer en keramiek
 • Frezen van sleuven in wanden voor elektra en waterleiding
 • Frezen van sleuven in stallen voor afvoer
 • Sloopwerk
 • Verankeringen voor constructies op asfalt zoals verlichting
 • Op maat zagen van marmer en natuursteen

Betonboorbedrijf Assen

Kies voor de beste oplossing en neem direct contact op!

Zit u nog steeds verlegen om een oplossing en laat u het liever aan een vakman over? Bel dan met de specialisten van DTN. Wij komen bij u langs in Assen en ons betonboorbedrijf brengt de gaten er snel en vakkundig in voor u. Wij zijn dagelijks te vinden in Assen dus voor een spoedklus zullen wij kijken of we een gaatje hebben in onze planning.


  Direct contact met DTN!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © 2024. Diamant Techniek Noord | Sitemap | Linkedin | Google+