Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Betonboorbedrijf Delfzijl

Wanneer u een oplossing zoekt voor uw gaten in uw muur die van gehard beton is gemaakt dan komt er een moment dat u moet besluiten om een professioneel betonboorbedrijf zoals DTN de klus te laten klaren. Diamant Techniek Noord is een betonboorbedrijf in Delfzijl dat een gat op de juiste manier kan boren voor u. Is uw locatie Delfzijl en zoek u een betonboorbedrijf neem dan contact met ons op of lees verder wat wij allemaal kunnen.

Een kwaliteit betonboorbedrijf in Delfzijl

DTN is niet zomaar een betonboorbedrijf in Delfzijl. Wij zijn ervaren professionals in het boren van gaten in geharde materialen zoals beton, marmer, steen en keramische tegels. Wij hebben vakmensen in dienst die deze gaten op de juiste manier aanbrengen met speciale diamantboren die tegen een stootje kunnen en als een mes door het materiaal heen gaan. En dat doen ze ook nog eens op een veilige manier. Onze medewerkers zijn dagelijks te vinden in Delfzijl dus met een spoedklus zal het ook geen probleem zijn om een eventueel gaatje in de planning te gebruiken om de klus even snel te klaren bij u.

Waarom een betonboorbedrijf?

Uiteraard kunt u zelf ook het gat boren. Wanneer u de juiste diamantboor heeft dan kan dat zeker. Maar er zijn zaken waar wij als boorbedrijf wel aan denken en u wellicht niet. Is het wel de juiste boor die u gebruikt? Welke diameter moet de boor hebben om de juiste diameter in het gat te krijgen. Het kan namelijk dat de diameter van de boor 8 mm is maar dat het gat uiteindelijk toch niet iets groter zal zijn. Wij herkennen deze problemen als betonboorbedrijf meteen zodat bij ons de diameter meteen goed is.

U kunt ons inschakelen voor onder andere:

 • Boren van ronde gaten in beton, steen, marmer en keramiek
 • Freeswerk van sleuven in wanden voor elektra en waterleiding
 • Frezen van sleuven in stallen voor afvoer
 • Verankeringen voor constructies op asfalt zoals verlichting
 • Op maat zagen van marmer en natuursteen
 • Sloopwerk

Betonboorbedrijf Delfzijl

Neem contact op met ons!

Twijfelt u nog steeds? Wij komen graag langs bij u in Delfzijl om die twijfel weg te nemen. U zult zien hoe gemakkelijk wij de gaten erin boren omdat wij als betonboorbedrijf nu eenmaal meer gaten boren dan u. DTN heeft de vakmensen en de gereedschappen ervoor en zijn elke dag te vinden in Delfzijl. Twijfel dus niet langer en laat ons de gaten boren.


  Direct contact met DTN!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © 2023. Diamant Techniek Noord | Sitemap | Linkedin | Google+