Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Betonboorbedrijf Eelde

Uw betonboorbedrijf in Eelde

Zoekt u een bedrijf dat de gaten in uw betonnen muur professioneel kan aanbrengen dan bent u bij Diamant Techniek Noord, ofwel DTN aan het juiste adres. DTN kan als professioneel betonboorbedrijf in Eelde uw gaten boren in de muren met de grootste precisie en zorgen ervoor dat dat ook veilig gebeurd. Wij zijn dagelijks te vinden in Eelde wat ons snel bereikbaar maakt. Hebben we een gaatje in onze planning dan komen we graag langs om uw boorklus snel en vakkundig op te lossen. Lees verder of bel ons gewoon.

Wij zien het gat dat u niet meer ziet!

Diamant Techniek Noord ziet overal een gat in. Of het nu gaat om een betonnen muur, een stuk marmer of uw dure keramische tegelwand, wij weten hoe de gaten erin moeten met de juiste diameter en diepte. En we boren die zonder enige schade aan de omringende delen. Binnen ons betonboorbedrijf hebben wij vakmensen die dagelijks in de weer zijn in Eelde en een schat aan ervaring hebben wat het waardevol maakt om ons als professioneel betonboorbedrijf in te schakelen.

Het boren van gaten in beton

Het is niet altijd even gemakkelijk om gaten te boren in beton. Het is ten eerste al moeilijk om er doorheen te komen en ten tweede moet het gat ook egaal en op maat zijn. Een professioneel betonboorbedrijf kan daar voor zorgen, omdat wij diamantboren gebruiken die netjes door het materiaal heen dringen. Door het gebruik van diamant hoeft er minder druk gezet te worden, zodat er altijd minder schade ontstaat en het gaat ook egaal is. Ons professionele betonboorbedrijf heeft deze diamantboren in gebruik en we wij weten exact hoe we daarmee om moeten gaan bij u in Eelde.

Boren frezen en zagen

We boren niet alleen maar we zagen ook. Als betonboorbedrijf uit Eelde leveren we vakwerk af door marmer, natuursteen en beton in delen te zagen en we doen het nodige freeswerk om bijvoorbeeld leidingen in muren weg te werken voor elektra en water. We doen dit soort klussen vrijwel dagelijks in Eelde dus als u ons nodig heeft dan is een belletje meestal voldoende om even langs te komen.

Wat kunnen we allemaal boren frezen en zagen?

 • Boren van ronde gaten in beton, steen, marmer en keramiek
 • Sleufwerk in wanden voor elektra en waterleiding
 • Freeswerk van sleuven in stallen voor afvoer
 • Sloopwerk
 • Verankeringen voor constructies op asfalt zoals verlichting
 • Zagen van marmer en natuursteen

Betonboorbedrijf Eelde

Neem contact op met DTN en laat ons uw boorwerk verrichten!

Worstelt u nog steeds met uw boorwerk? Doe dat niet langer. Wij kunnen u als betonboorbedrijf van dienst zijn. We zijn dagelijks actief in Eelde en we staan zo bij u op de stoep wanneer u ons nodig heeft. Bel DTN dus direct of stuur een email als u plannen heeft.


  Direct contact met DTN!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © 2023. Diamant Techniek Noord | Sitemap | Linkedin | Google+