Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Betonboorbedrijf Groningen

Bent u op zoek naar een betonboorbedrijf in Groningen omdat u een aantal boringen nodig heeft in beton waar u zelf liever niet aan wilt beginnen? Dan is Diamant Techniek Noord uit Groningen wellicht het juiste bedrijf voor u. DTN kan vrijwel elke betonboring verzorgen met onze speciale boren die elk materiaal zoals hard beton en steen kunnen doordringen. Ons betonboorbedrijf doet dat op de juiste manier met vakmensen.

Wanneer een vakman gebruiken voor betonboren?

U kunt natuurlijk altijd zelf een gat in een muur boren om iets aan op te hangen. Maar er zijn gaten die aan eisen moeten voldoen omdat ze een functie hebben binnen de constructie. Zo kan het nodig zijn om gaten te boren waar vloeren of wanden op verankerd worden. Deze boorgaten moeten er in één keer meteen goed in zitten om te voorkomen dat er speling ontstaat in de plug die in het gat geplaatst wordt. U heeft in dat geval een betonboorbedrijf nodig die dat kan doen voor u. DTN uit Groningen kan dat.

Een gerenommeerd betonboorbedrijf

Wij zijn een bekend betonboorbedrijf in Groningen. Vooral veel aannemers hebben reeds ervaren hoe goed wij ons werk doen en begrijpen dat een gaatje niet zomaar een gaatje is. We werken dan ook met veel aannemers in Groningen samen en boren de gaten voor hen met speciale apparatuur.

 

Betonboorbedrijf Groningen

Voor ons is geen enkel beton te hard

Als betonboorbedrijf in Groningen leveren wij vrijwel elk boorwerk, freeswerk en zaagwerk voor gehard beton, steen, marmer en keramische tegels. Wij hebben in onze werkplaats zagen waarmee we grote stukken zoals marmer kunnen doorzagen, we hebben als betonboorbedrijf uiteraard de nodige diamantboren in ons bezit waarmee we vrijwel elk materiaal kunnen uitboren en we gebruiken frees apparatuur om sleuven aan te brengen in gehard materiaal zoals vloeren, muren en plafonds.

Een opsomming van ons boor, frees en zaagwerk:

 • Zagen van marmer en natuursteen
 • Boren van ronde gaten in beton, steen, marmer en keramiek
 • Freeswerk van sleuven in wanden voor elektra en waterleiding
 • Freeswerk van sleuven in stallen voor afvoer
 • Sloopwerk
 • Verankeringen voor constructies op asfalt zoals verlichting

Neem gerust contact op met uw betonboorbedrijf in Groningen!

Een betonboorbedrijf moet flexibel zijn. Heeft u dus dat éne gat waar u liever niet aan wilt beginnen maar wat u wel nodig heeft om verder te komen met uw constructie neem dan contact met ons op. Wij komen dan bij u langs in Groningen om het professioneel aan te pakken. Heeft u een planning dan kan dat natuurlijk ook. DTN plant het werk dan in en verzorgen het op de dag waarop het u het beste uitkomt.


  Direct contact met DTN!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © 2024. Diamant Techniek Noord | Sitemap | Linkedin | Google+