Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Betonboorbedrijf Haren

U ziet er geen gat meer in? Wij doen dat wel!

Ziet u er geen gat meer in wanneer uw boormachine maar niet in staat is om in uw betonnen muur te boren? DTN ziet dat gat wel.

Wij zijn een professioneel betonboorbedrijf uit Haren die vrijwel elk gat kan boren in beton. We doen dat professioneel, snel en veilig. Zoekt u dus een betonboorbedrijf dat de kennis en de materialen heeft om de gaten te boren dan bent u bij Diamant Techniek Noord aan het goede adres.

Wij zijn een professioneel betonboorbedrijf

We zijn niet zomaar en betonboorbedrijf uit Haren. Wij zijn echte professionals met gereedschap die geen enkele moeite heeft om uw betonnen muren van de juiste gaten te voorzien met de juiste diameters en dieptes. We gebruiken diamantboren van de allerhoogste kwaliteit en onze vakmensen weten hoe ze met de gereedschappen om moeten gaan. Diamant Techniek Noord staat voor u klaar wanneer u dat wilt en komt langs bij u in Haren om de gaten te boren wanneer het u goed uitkomt.

We doen meer dan boren alleen

DTN is als betonboorbedrijf in Haren ook op andere vlakken actief. We zagen en frezen de hardste materialen voor u zoals beton, marmer, natuursteen, asfalt en keramiek. Ook hiervoor hebben we louter en alleen gereedschap en machines van de beste kwaliteit en onze vaklieden weten ook het uiterste uit deze zaag en frees machines te halen. Toepassingen zijn oa. het frezen van sleuven voor water en elektra leidingen, afvoeren en greppels. Voor het zagen zijn het vooral marmer en natuursteen en sloopwerken. Bent u dus op zoek in Haren naar een betonboorbedrijf die dat ook kan dan bent u van harte welkom bij ons.

Betonboorbedrijf HarenBij ons kunt u kwaliteit verwachten voor:

 • Ronde gaten in beton, steen, marmer en keramiek
 • Sleuven in wanden voor elektra en waterleiding
 • Frezen van sleuven in stallen voor afvoer
 • Verankeringen voor constructies op asfalt zoals verlichting
 • Op maat zagen van marmer en natuursteen
 • Sloopwerk

Neem vandaag nog contact met ons op!

Tob niet langer en laat het aan een professioneel betonboorbedrijf over. Wij zijn dagelijks aan het werk in Haren en we komen graag bij u langs om uw boorwerk snel, vakkundig en veilig uit te voeren. Als betonboorbedrijf werkzaam in Haren is DTN u graag van dienst.


  Direct contact met DTN!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © 2024. Diamant Techniek Noord | Sitemap | Linkedin | Google+