Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Betonboorbedrijf Hoogezand

Wij boren gaten in beton marmer en steen

Je zult er maar mee zitten. Met een betonnen muur waar geen boor doorheen kan komen. En als hij er wel doorheen komt dan is het gat zodanig groot en ongelijk dat u er niets mee kan. Wij, Diamant Techniek Noord, boren dat gat er zo in dat het exact de diameter heeft die het nodig heeft met de juiste diepte. DTN kan dat doordat wij als betonboorbedrijf in Hoogezand het juiste gereedschap ervoor hebben. Heeft u dus een erkend betonboorbedrijf nodig bel ons dan of lees verder op de website waarom wij het wel kunnen.

Een gaatje boren in beton

Gaatjes boren kunnen we allemaal maar een goed gat boren is niet voor iedereen weggelegd. Diamant Techniek Noord is specialist in het boren van deze gaten. Wij zijn dagelijks aan het boren in Hoogezand wat betekent dat wij dagelijks onze ervaring uitbreiden op het gebied van betonboren. Onze vakmensen kunnen ter plaatse meteen herkennen om welke betonsoort het gaat, herkennen de hardheid en weten meteen de juiste boor te vinden om het juiste gat erin te boren. En als betonboorbedrijf hebben wij ook de gereedschappen paraat.

Een erkend betonboorbedrijf

DTN is niet de eerste de beste in het betonboren. Als VCA erkend bedrijf hebben we onze sporen al ruimschoots verdiend in Hoogezand wat ons een betrouwbaar betonboorbedrijf maakt. U kunt er bij ons op rekenen dat de klus dus veilig gedaan zal worden zoals een goed betonboorbedrijf betaamt.

Wat doen we nog meer dan betonboren?

We doen meer. Zo zijn we als betonboorbedrijf in Hoogezand in de weer om dagelijks beton, marmer, steen en natuursteen te zagen. We doen dat met diamant zagen van de allerhoogste kwaliteit en ook hiervoor hebben we in Hoogezand vakmensen in dienst die weten hoe ze met de machines om moeten gaan. De toepassingen zijn oa. het frezen van sleuven die nodig zijn voor afvoeren en water en elektraleidingen en greppels. Voor het zagen gaat het vooral om het op maat zagen van marmer en natuursteen.

Een opsomming van ons werk:

 • Boren van ronde gaten in beton, steen, marmer en keramiek
 • Freeswerk van sleuven in wanden voor elektra en waterleiding
 • Freeswerk van sleuven in stallen voor afvoer
 • Sloopwerken
 • Verankeringen voor constructies op asfalt zoals verlichting
 • Zagen van marmer en natuursteen

Neem contact op met ons!

De specialisten van DTN komen graag bij u langs in Hoogezand. Neem contact op om te zien of we tijd hebben om de gaten er bij u in te boren. Als betonboorbedrijf in Hoogezand staan we graag voor u klaar.

Betonboorbedrijf Hoogezand


  Direct contact met DTN!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © 2023. Diamant Techniek Noord | Sitemap | Linkedin | Google+