Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Betonboorbedrijf Leek

Uw specialist in betonboorwerk

Heeft u een klus waarbij er gaten geboord moeten worden in beton waarbij de gaten aan de hoogste eisen moeten voldoen of heeft u een betonnen muur waar u maar niet doorheen komt? Dan heeft u een betonboorbedrijf nodig. Diamant Techniek Noord is zo’n betonboorbedrijf in Leek die dat kan. DTN boort de gaten voor u op de juiste manier met de juiste diameter zodat uw constructie aan de hoogste eisen kan voldoen.

Waarom ons betonboorbedrijf inschakelen?

Gaten boren kunnen we allemaal maar er zijn omstandigheden waarin het beter is om een professioneel betonboorbedrijf in te huren om de klus te klaren. Diamant Techniek Noord is gespecialiseerd in het boren van gaten in de hardste materialen zoals betond, steen, marmer en keramiek. Wij zorgen ervoor dat de gaten exact de juiste diameter en diepte hebben zodat de verankeringen er zo stevig mogelijk in komen te zitten. We zijn als betonboorbedrijf dagelijks op pad in Leek dus als u een boorklus heeft schroom dan niet om ons te bellen. Wij komen dan bi u langs in Leek om de klus te klaren.

We boren niet alleen, we frezen en zagen het ook

We zijn niet alleen als betonboorbedrijf in Leek actief in het boren van gaten. We frezen en zagen de materialen ook. We hebben speciale diamantzaag en frees machines die als een mes door het materiaal gaan en een zaagsnede of sleuf achterlaten die zo scherp is als het maar zijn kan. Toepassingen zijn onder andere het frezen van sleuven voor water en elektra leidingen, het frezen van sleuven voor afvoeren en het zagen van stukken marmer en natuursteen. Als betonboorbedrijf uit Leek zijn is DTN dus behoorlijk allround.

Een overzicht van onze mogelijkheden:

 • Gaten in beton, steen, marmer en keramiek
 • Sleuven in wanden voor elektra en waterleiding
 • Sleuven in stallen voor afvoer
 • Sloopwerk
 • Verankeringen voor constructies op asfalt zoals verlichting
 • Op maat zagen van marmer en natuursteen

Betonboorbedrijf Leek

Is het gat nog niet geboord? Bel ons dan direct!

Heeft u nog steeds geen oplossing voor de gaten in uw betonnen muur en is uw locatie in Leek? Bel ons dan. Wij zijn dagelijks aan het werk met ons betonboorbedrijf en kunnen de klus dan snel bij u klaren op locatie. Heeft u plannen en wilt u een planning maken dan kan dat ook. Wij komen dan langs bij u in Leek op dat moment dat u ons nodig heeft.


  Direct contact met DTN!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © 2023. Diamant Techniek Noord | Sitemap | Linkedin | Google+