Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Betonboorbedrijf Veendam

U zult er maar mee zitten. Een betonnen muur waar keukenkasten aan opgehangen moeten worden maar de muur is zo hard dat u er maar niet doorheen komt. In dat geval heeft u een betonboorbedrijf nodig die deze gaten er professioneel en snel in kan boren. Diamant Techniek Noord is een betonboorbedrijf in Veendam die dat voor u kan verzorgen. Lees verder wat DTN allemaal voor u kan betekenen.

Wij zien overal een gat in

Betonboorbedrijf Diamant Techniek Noord is specialist in het boren van gaten in geharde materialen zoals beton, gehard steen, marmer en keramiek. Wij hebben de vakmensen aan boord die weten hoe ze om moeten gaan met de gereedschappen die nodig zijn om de gaten te boren en ze doen dat niet alleen snel maar ook veilig. Als betonboorbedrijf in Veendam weten wij waar we mee bezig zijn als we een gat boren, of dat nu een simpel gat is om iets aan op te hangen of gaten die gebuikt worden om wanden aan te verankeren.

Waarom ons betonboorbedrijf inzetten?

Het lijkt allemaal simpel maar vaak is dat het niet. Gaten die gebruikt worden voor verankeringen moeten voldoen aan de eisen om de constructie zo stevig mogelijk te maken. Als betonboorbedrijf leveren wij gaten die tot op de millimeter nauwkeurig geboord worden en geen schade afleveren aan de randen. We hebben al heel wat klussen gedaan in Veendam en menig aannemer aldaar weet inmiddels de waarde van ons werk.

We doen meer dan gaten boren

We zijn niet alleen als betonboorbedrijf actief in Veendam, We kunnen meer dan alleen gaten boren. Wij kunnen ook frezen en zagen waarbij onze frees en zaagmachines zich als een mes door het materiaal banen om de scherpste snede achter te laten. Ook hiervoor hebben reeds vele klanten in Veendam onze waarde kunnen ervaren. Wij zagen marmer op maat, zagen betonnen delen op locatie doormidden voor sloopwerken en frezen sleuven om water en elektraleidingen weg te werken.

Het overzicht van onze werkzaamheden:

 • Zagen van marmer en natuursteen
 • Boren van ronde gaten in beton, steen, marmer en keramiek
 • Freeswerk van sleuven in wanden voor elektra en waterleiding
 • Freeswerk van sleuven in stallen voor afvoer
 • Sloopwerk
 • Verankeringen voor constructies op asfalt zoals verlichting

Betonboorbedrijf Veendam

Nog steeds het gat er niet in?

Zit u nog steeds te tobben met de gaten die in uw betonnen muren geboord moeten worden? Bel ons dan op. We komen dan langs bij u in Veendam om de klus snel en vakkundig te klaren. Als betonboorbedrijf uit Veendam is DTN dagelijks bij u in de omgeving te vinden en als we een gaatje hebben in onze planning dan komen we het graag voor u oplossen.


  Direct contact met DTN!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © 2023. Diamant Techniek Noord | Sitemap | Linkedin | Google+