Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Betonboorbedrijf Zuidlaren

Het boren van gaten stopt niet bij dat gaatje dat nodig is om een schilderijtje aan op te hangen. Soms zijn de gaten essentieel voor de constructie wanneer er zware onderdelen verankerd moeten worden. Als betonboorbedrijf weten wij welke gaten en pluggen er nodig zijn en wij handelen daar ook naar. Nimmer zullen wij zomaar de boor erin zetten alvorens we exact weten waar het gat voor moet dienen. Wilt u echt zeker weten dat het gat echt goed is gebruik dan een betonboorbedrijf.

Uw betonboorbedrijf in Zuidlaren

Diamant Techniek Noord is specialist in het boren van gaten in beton, steen, marmer en geharde keramische tegels. Heeft u een muur van beton waar u maar geen gat in krijgt of heeft u een stuk marmer waar gaten in geboord moeten worden dan kunnen wij dat als betonboorbedrijf in Zuidlaren als geen ander. Wij zijn al jaren actief in Zuidlaren en hebben er al menig boorwerk uitgevoerd. Lees verder wat wij allemaal kunnen of neem contact op.

Waarom een betonboorbedrijf uw gat laten boren?

Soms kan een gat belangrijk zijn voor een constructie. Zoals gaten waar pluggen zo strak mogelijk in zitten voor een verankering. Bijvoorbeeld voor keukenkasten, een wand die op een vloer verankerd moet worden of een lantaarnpaal die op asfalt geplaatst moet worden. Betonboorbedrijf Diamant Techniek Noord heeft het gereedschap en de vakmensen die deze klussen dagelijks uitvoeren in Zuidlaren. Ons bedrijf is VCA erkend en wij hebben veiligheid hoog in het vaandel staan.

We boren niet alleen, we zagen en frezen ook

We zijn niet alleen als betonboorbedrijf in Zuidlaren actief, we verzorgen ook frees en zaagwerk voor geharde materialen zoals marmer, beton steen en gehard keramiek. In onze werkplaats hebben we machines die grote stukken marmer en natuursteen op maat kunnen zagen en op locatie kunnen we ook menig klus klaren voor onder andere sloopwerken. We zijn dagelijks aan het werk in Zuidlaren wat betekent dat u altijd kunt informeren of wij tijd hebben om een zaag, boor of freesklus te klaren

Een klein overzicht van ons werk:

 • Boren van ronde gaten in beton, steen, marmer en keramiek
 • Frezen van sleuven in wanden voor elektra en waterleiding
 • Freeswerk van sleuven in stallen voor afvoer
 • Sloopwerk
 • Verankeringen voor constructies op asfalt zoals verlichting
 • Op maat zagen van marmer en natuursteen

Betonboorbedrijf Zuidlaren

Heeft u ons nodig? Bel ons dan vandaag nog!

We komen graag langs bij u in Zuidlaren om een klus te klaren. We staan als betonboorbedrijf ons mannetje en zoeken altijd wel een gaatje om u uit de brand te helpen. Zit u nog steeds te tobben met die gaten die er maar niet in willen, tob dan niet langer en bel ons.


  Direct contact met DTN!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © 2023. Diamant Techniek Noord | Sitemap | Linkedin | Google+