Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Betonboorder

Ziet u er geen gat meer in?

Heeft u een klus waarmee het maar niet wil lukken omdat u maar niet door dat beton heen komt? En heeft u als aannemer gemerkt dat het misschien toch verstandiger is om het boren en zagen in beton over te laten aan specialisten? Dan is Diamant Techniek Noord het bedrijf dat u zoekt. DTN is een betonboorder pur sang die de hand niet omdraait voor een betonnen muur die zich maar niet laat bewerken. Met onze speciale diamantboren zijn wij als betonboorder in staat om door het hardste beton heen te dringen waarbij we een gat achterlaten dat er netjes uitziet en veilig geboord is. Lees verder over onze werkzaamheden.

Even voorstellen

Diamant Techniek Noord is een specialist in het boren van beton. Als betonboorder heeft al menig betonnen wand kennis gemaakt met onze diamantboren. En dat boren doen we niet zomaar, als betonboorder begrijpen we ook dat je niet zomaar even een gaatje ergens in kunt boren maar dat je het ook gecontroleerd moet doen. Wij wij zijn een betonboorder die veiligheid hoog in het vaandel heeft staan en ook de gaten tot op de millimeter nauwkeurig kan boren. En dat kunnen we vooral ook omdat we vakmensen in dienst hebben die weten hoe een gat professioneel geboord moet worden.

Niet alle gaten zijn hetzelfde

Het is natuurlijk een illusie dat het vak van een betonboorder niets meer is dan gewoon gaatjes boren in een stuk beton. Het gat moet er niet voor niets in en heeft een functie. Zo kan een gat dienen om iets aan te verankeren zoals een extra vloer of een wand. Het kan zijn dat de gaten dusdanig precies moeten zijn dat de constructie zo stevig mogelijk zal zijn. Wij zijn een betonboorder die dus meer doet dan alleen gaatje boren. Wij leveren de gaten in beton die essentieel zijn voor de bouw van een project waarbij de diameters van de gaten zo precies mogelijk moeten zijn.

Een overzicht van ons werk:

 • Gaten boren in beton
 • Sleuven en frezen in beton, steen en marmer
 • Verankeringen
 • Sleuven en frezen t.b.v. interne water en elektra leidingen
 • Sloopwerken, het doorzagen van beton

Gaten nodig? Bel ons!

Heeft u een klus waar gaten voor nodig zijn die aan eisen moeten voldoen en waarbij het materiaal hard en stug is? Bel ons dan. DTN komt langs en onze betonboorder zorgt er speodig voor dat de gaten er zo in komen dat ze meteen goed zijn.

Betonboorder


  Direct contact met DTN!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © 2023. Diamant Techniek Noord | Sitemap | Linkedin | Google+