Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Betonboren

Ziet u er geen gat meer in?

Het komt maar al te regelmatig voor. Een particulier of een aannemer is bezig met een klus en er moeten gaten geboord worden in beton die buiten het bereik van de eigen gereedschapskist vallen. Het kan dan grote hoofdbrekens opleveren welke betonboren er nu nodig zijn om het juiste gat in één keer op de juiste manier erin te krijgen. Diamant Techniek Noord is in dat geval het bedrijf dat u van deze problemen kan verlossen. Want gaten in beton hebben geen geheimen voor ons. DTN heeft de juiste betonboren en vakmensen beschikbaar die de klus vakkundig, snel en veilig voor u klaren.

De specialist bij u in de buurt

Diamant Techniek Noord is een bedrijf dat vooral gaten boort en sleuven freest. Wij kunnen de hardste materialen aan zoals beton, steen, hard keramisch tegelwerk en asfalt. Wij werken alleen met vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn en op locatie de juiste betonboren weten uit te kiezen voor de klus. Het gat moet er nu eenmaal in één keer meteen goed in komen. De betonboren die deze vakmensen in de gereedschapskist hebben zijn vrijwel allemaal diamantboren van de hoogste kwaliteit die als een mes door het hardste materiaal heen gaan zonder dan ook maar één spoortje van schade achter te laten.

Wat doet DTN?

Wij boren gaten en wij frezen sleuven in materialen waar reguliere machines niet doorheen komen. Wij hebben daar speciaal gereedschap voor zoals betonboren die door het hardste beton heen kunnen dringen. En daarvoor gebruiken we alleen vaklieden die begrijpen dat boren in beton meer is dan alleen even een gaatje boren met een boormachine om een schilderijtje op te hangen. Betonboren is van essentieel belang voor bouw projecten zoals gaten die bestemd zijn om ankers in te plaatsen voor wanden, gaten in beton om vloerdelen. Deze gaten moeten aan specifieke eisen voldoen om de constructie zo stevig mogelijk te laten zijn en daarom gebruiken wij alleen betonboren die hier speciaal voor gemaakt zijn.

Een opsomming van ons werk:

 • Betongaten voor verankeringen
 • Openingen voor ventilatie kanalen
 • Gaten voor inbouw spots
 • Sleuven voor elektra leidingen
 • Sleuven voor waterleidingen
 • Doorzagen van sloopwerken

Betonboren

Neem onmiddellijk contact op met onze specialisten!

Waarom blijven piekeren over de gaten waar u maar geen raad mee weet. En waarom zou u als aannemer zelf al die speciale betonboren aanschaffen die u eigenlijk veel te weinig gebruikt? DTN verzorgt de klus voor u in snel tempo, u weet dat het goed gedaan wordt over de veiligheid hoeft u zich ook geen zorgen te maken, daar zorgen wij voor.


  Direct contact met DTN!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © 2024. Diamant Techniek Noord | Sitemap | Linkedin | Google+