Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Betonboringen

Wanneer u een klus heeft in een pand waar materialen zoals beton gebruikt worden dan zijn er waarschijnlijk ook openingen nodig. Deze betonboringen zijn niet zomaar uit te voeren waarbij het vooral belangrijk is dat de opening er meteen goed in komt om de constructie intact te laten. In dat geval kan Diamant Techniek Noord u van dienst zijn. DTN neemt de zorg weg voor uw betonboringen omdat wij weten hoe het moet en de juiste gereedschappen ervoor hebben.

Wie zijn wij?

Diamant Techniek Noord is een bedrijf dat gaten, sleuven en openingen verzorgd in de hardste materialen zoals beton, steen, tegelwerk en meer. Onze betonboringen voeren wij uit met de beste diamantboren die er te krijgen zijn die allemaal in top conditie zijn om te verzekeren dat het resultaat aan de verwachtingen voldoet. Wij hebben vakmensen in dienst die de kennis hebben om de juiste handelingen te verrichten en die ook de juiste maatregelen nemen om veiligheid te garanderen. Tevens hebben wij een VCA certificaat wat betekent dat u uw betonboringen door een erkend bedrijf laat uitvoeren.

Waarom een specialist?

Men kan natuurlijk als particulier of aannemer ook zelf een opening boren in betonnen wanden en vloeren en stenen muren maar het is een aanrader om er een specialist voor te gebruiken. Wij weten hoe betonboringen moeten worden uitgevoerd. We hebben de vakmensen ervoor die weten hoe je met een diamantboor om moet gaan en zorgen dat de veiligheid optimaal is. De openingen en sleuven die wij verzorgen zijn tot op de millimeter nauwkeurig en zijn in één keer goed uitgevoerd zonder schade.

Wat kunnen wij allemaal?

Wij zijn vooral specialist in het boren van gaten en het frezen van sleuven in beton, asfalt, steen en keramisch tegelwerk. Wij verzorgen betonboringen voor inbouw van verdeeldozen, het frezen van sleuven voor leiding en elektrawerk en het boren van gaten in betonnen vloeren die gebruikt worden om elementen aan te bevestigen zoals muren, drempels etc. Hieronder vindt u een opsomming wat wij zoal kunnen.

 • Ronde openingen in beton
 • Ronde openingen in steen
 • Sleuven voor stelwerk en opbouw
 • Sleuven voor afvoeren
 • Openingen voor inbouw in plafonds
 • Sloopwerk

Betonboringen

Neem contact met ons op voor al uw betonboringen!

Bent u als aannemer of particulier op zoek naar een bedrijf die dit boorwerk voor u kan verrichten neem dan contact op. Wij laten u dan kennismaken met de voordelen die wij hebben als het gaat om betonboringen. U heeft dan geen zorgen meer, de klus is snel geklaard en het resultaat voldoet in dat geval altijd aan de hoogste eisen.


  Direct contact met DTN!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © 2024. Diamant Techniek Noord | Sitemap | Linkedin | Google+