Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Betonzagen

Heeft u betondelen die gezaagd moeten worden om ze op maat te maken of hebt u betondelen die gesloopt moeten worden? Dan heeft u een bedrijf nodig die specialist is in betonzagen. Diamant Techniek Noord is z’n bedrijf. DTN heeft de betonzagen in de gereedschapskist klaar liggen om elk stuk beton zo klein te krijgen als u het maar wilt. Heeft u dus te maken met sloopwerken of aanpassingen van betonnen delen lees dan verder wie wij zijn en wat wij voor u kunnen betekenen.

Dé specialist in betonzagen

Diamant Techniek Noord is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het boren van gaten, het frezen van sleuven en het zagen van harde materialen zoals beton en steen. Wij kunnen met onze betonzagen vrijwel overal doorheen komen en dat doen we ook nog eens volgens de normen en met de nodige veiligheidseisen om de klus zo goed mogelijk te klaren. Wij zijn een bekend bedrijf op dit gebied en hebben vaklieden beschikbaar die weten van de hoed tot de rand betreffende betonzagen.

Een slopend vak

Ja, wij hebben een slopend vak. Wij slopen het hardste beton voor u als u er vanaf wilt. Onze betonzagen deinzen niet terug voor de hardheid van het beton. Dat kan ook niet anders omdat we alleen betonzagen gebruiken met diamant die tegen een stootje kunnen. En onze vaklieden weten hoe ze met het gereedschap om moeten gaan om de klus ook veilig te klaren wat niet onbelangrijk is bij sloopwerk.

Wat doet DTN verder?

Wij zijn specialist in het zagen van beton en steen, het boren van gaten in het hardste beton en de onmogelijkste steensoorten en het frezen van sleuven in deze materialen. Wij gebruiken top kwaliteit betonzagen die als een mes door het beton een zaagsnede achter laten die zo strak als een meetlat zijn en tot op de millimeter precies zijn. Wij boren gaten in betonnen vloerdelen voor verankeringen en frezen sleuven in asfalt om lantaarnpalen in te verankeren. Het werk wat wij leveren levert een eindresultaat op dat staat. Dankzij onze moderne betonzagen die van de hoogste kwaliteit zijn zijn wij als VCA erkend bedrijf in staat om aan alle verwachtingen te voldoen als er beton doormidden of op mat gezaagd moet worden.

Onze werkzaamheden bestaan onder ander uit:

 • Slopen van oud beton
 • Doorzagen van beton voor sloop
 • Doorzagen van beton voor aanpassingen
 • Openingen voor ventilatie kanalen
 • Gaten voor verlichting zoals spot lichten
 • Sleuven frezen voor water en elektraleidingen
 • Verankeringen

Betonzagen

Neem gerust eens contact op met DTN!

Heeft u een sloopwerk of beton dat gezaagd moet worden? Wij komen graag langs om de klus bij u te klaren.

Wij zijn snel bereikbaar, doen het werk snel en vakkundig en houden de veiligheid constant in de gaten. Schroom niet, bel DTN of maak een afspraak om een klus voor u in te laten plannen.


  Direct contact met DTN!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © 2023. Diamant Techniek Noord | Sitemap | Linkedin | Google+