Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Diamantboor

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw muren en vloeren van gaten kan voorzien die tot op de millimeter nauwkeurig geboord zijn met een diamantboor? Dan is het zoeken naar een geschikte diamantboor een hele klus. Bij Diamant Techniek Noord bent u voor diamantboren daarom aan het juiste adres. Wij zijn professionals in het boren van gaten in de meest onmogelijk lijkende materialen zoals beton, asfalt en andere materialen waar een speciale diamantboor voor nodig is. DTN heeft dit gereedschap in huis en heeft specialisten klaar staan die de klus vakkundig voor u klaren.

Wie zijn wij?

Diamant Techniek Noord is een bedrijf die gespecialiseerd is in het boren van gaten en het frezen van sleuven in de hardste materialen. Hiervoor hebben wij vakmensen beschikbaar die weten hoe ze met een diamantboor of een diamantzaag om moeten gaan en ook veel kennis hebben van de materialen waar de sleuven en gaten in gemaakt moeten worden. Tevens zijn wij VCA gecertificeerd.

De ene boor is de andere niet

Niet elke diamantboor is hetzelfde. Zoals bij vele gereedschappen zijn er verschillen tussen de ene boor en de andere. Dit kan gevolgen hebben voor het resultaat wanneer het boor en freeswerk zo precies als mogelijk moet worden uitgevoerd. Elke diamantboor die wij gebruiken voldoet aan de hoogste eisen die gesteld worden om het juiste resultaat te krijgen.

Wij zien het gat erin

Wij zijn in staat om in vrijwel elk materiaal een gat of een sleuf te maken. Zo maken wij uiteraard de standaard gaten in betonnen muren voor bijvoorbeeld inbouw van LED spots, elektra verdeeldozen, afvoeren van afzuig installaties en meer. En we gebruiken voor elke klus de juiste diamantboor. Maar we doen meer. Zo frezen we ook de sleuven voor het plaatsen van lantaarnpalen, mest afvoer sleuven in boerderijen en verzorgen wij ook sloopwerken wanneer materialen niet klein te krijgen zijn. Ronde gaten maken wij vrijwel allemaal met een diamantboor, het sloopwerk doen we vooral diamant zagen
Diamantboor

Een opsomming van ons werk:

 • Ronde openingen voor spot inbouw
 • Sleuven
 • Sloopwerk
 • Beton en steen bewerking
 • Openingen voor lijm verankering
 • Sleuven voor plaatsing wanden
 • Openingen in steen en tegels

Neem direct contact op!

Zit u nog steeds te piekeren hoe u dat ene gat nu zo netjes mogelijk in uw wand kan krijgen die u zelf zo mooi heeft betegeld? Twijfel dan niet en bel ons op. Wij zetten de diamantboor erin en zorgen dat de opening perfect is. Heeft u andere vragen of wilt u gewoon wat informatie verzamelen dan bent u uiteraard ook van harte welkom bij DTN.


  Direct contact met DTN!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © 2024. Diamant Techniek Noord | Sitemap | Linkedin | Google+