Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Diamantboren

Bent u op zoek naar een bedrijf om uw openingen te verzorgen in uw beton, steen of harde keramische tegels? Dan kunnen wij dat bedrijf voor u zijn. Wij, Diamant Techniek Noord, kunnen met onze diamantboren in vrijwel elk materiaal een opening boren die aan de hoogste eisen voldoet. Wij zijn een VCA gecertificeerd bedrijf wat betekent dat u uw boorwerk laat verzorgen door een erkend bedrijf dat tevens rekening houdt met alle veiligheidsvoorschriften. Lees verder voor meer informatie.

Wat kunnen wij allemaal?

Wij kunnen in vrijwel elk materiaal het juiste gat op de juiste manier aanbrengen. Wij boren met diamantboren gaten in muren, plafonds, muren en asfaltwegen. Toepassingen zijn o.a. gaten t.b.v. bevestiging van bouten voor opbouw of plaatsing lantaarnpalen, openingen voor spot verlichting en elektra verdeeldozen en openingen voor afvoeren en ventilatie kanalen. Wij gebruiken altijd de juiste diamantboren voor onze klussen die ook allemaal in top conditie zijn. Een versleten boor wordt bij ons in ieder geval niet ingezet.

Wij zijn uiterst gespecialiseerd in:

 • Gaten voor inbouw spot verlichting
 • Ventilatie kanalen
 • Frezen van leidingen voor elektra en water
 • Frezen van afvoerkanalen in vloeren
 • Gaten voor bouten t.b.v. opbouw of aanbouw
 • Gaten in asfalt t.b.v. plaatsing lantaarnpalen

De juiste kennis in huis

Boren in beton, asfalt, steen en harde keramische tegels is niet altijd even verstandig. Wanneer de verkeerde diamantboren worden gebruikt dan kan het resultaat zodanig tegenvallen dat de kosten om het in orde te krijgen misschien hoger zijn dan wanneer u het gat door een specialist laat boren. Nog maar niet te spreken over de vakkennis die nodig is om goed en veilig in muren, plafonds en vloeren met speciale diamantboren te boren. Diamant Techniek Noord heeft die kennis in huis. Wij maken de gaten met de juiste diamantboren, de diameters van de gaten zijn tot op de millimeter gegarandeerd en wij zorgen ervoor dat er geen schade ontstaat aan uw kostbare keramische tegelwerk.

Diamantboren

Hoogwaardige materialen

Omdat wij niets aan het toeval overlaten gebruiken wij alleen de beste diamantboren. En we hebben er nogal wat. Van grote tot kleinere diamantboren, boren met een gesloten basis zoals de traditionele boor maar ook grote gatenboren wat eigenlijk diamantzagen zijn die een groot rond gat uit kunnen zagen. Onze diamantboren komen alleen in de handen terecht van vakmensen die weten hoe ze ermee om moeten gaan. Veiligheid en kwaliteit staan bij ons voorop.

Neem contact op!

Aarzel niet, blijf niet nadenken hoe dat éne gat nu in uw kostbare muur met tegelwerk moet komen of hoe u uw elektra leiding weg kunt werken. Wij kunnen deze klus met onze diamantboren professioneel klaren voor u.


  Direct contact met DTN!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © 2023. Diamant Techniek Noord | Sitemap | Linkedin | Google+