Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Diamantzaag

U bent bij DTN aan het juiste adres

Bent u op zoek naar een bedrijf die betonnen delen voor u kan doorzagen i.v.m. een sloop of renovatie? Dan is Diamant Techniek Noord wellicht het bedrijf dat u zoekt. DTN is gespecialiseerd in het doorzagen van beton en heeft hiervoor de beste gereedschappen in huis.

Wij kunnen met onze diamantzaag vrijwel elke betonklus klaren als er een deling plaats moet vinden en verder kunnen we nog veel meer als specialist in het gaten boren en het frezen in beton en andere harde materialen.

Wij zagen de hardste materialen

Diamant Techniek Noord is een bedrijf dat vooral gaten boort en sleuven freest in beton en andere geharde materialen zoals beton, gehard steen en gehard keramisch tegelmateriaal. En uiteraard kunnen wij dat ook allemaal doorzagen. Wij gebruiken voor het doorzagen voor de diamantzaag. Deze diamantzaag is in staat om in de hardste materialen een messcherpe zaagsnede te maken die vaak nodig is voor de verwerking van het materiaal. En we laten dat niet zomaar door iemand doen, we gebruiken hier vakmensen voor die weten hoe ze met een diamantzaag om moeten gaan.

Diamantzaag

Wat doet DTN zoal?

Wij zijn vooral specialist in het boren, frezen en doorzagen van geharde materialen zoals beton, steen, marmer, keramiek en asfalt. Er zijn verschillende toepassingen waar we dit voor doen. Gaten boren in beton klink natuurlijk bekend in de oren wanneer er iets aan een muur opgehangen moet worden maar er zijn meer toepassingen. Wat te denken van een verankering voor een vloer die aan de rand van een betonnen wand moet steunen. Of een verankering in een vloer voor een wand.

Wij hebben kennis van zaken

We zagen ook heel wat beton door. Dat doen we met de diamantzaag die daar speciaal voor gemaakt is. Deze diamantzaag is in staat om zeer scherpe snedes te maken die een vlak resultaat geven wat nodig is wanneer het beton moet aansluiten bij een aanbouw wanneer een pand verbouwd wordt. Het kan dan nodig zijn om een deel van het oude beton af te zagen. Het zagen doen we met kennis van zaken met louter en alleen vaklieden die weten hoe ze met een diamantzaag om moeten gaan.

Een opsomming van ons werk:

 • Doorzagen van betonnen en stenen muren
 • Door of op maat zagen van marmer
 • Boorgaten in beton, steen en keramiek
 • Sleuven frezen voor elektra en waterleidingen
 • Sloopwerken waarbij beton gezaagd moet worden
 • Verankeringen

Meer weten over ons werk met een diamantzaag?

Hebt u een stuk marmer of beton dat gezaagd moet worden? Neem dan contact met op met DTN. Wij zagen het dan met een diamantzaag snel, vakkundig en veilig doormidden.


  Direct contact met DTN!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © 2024. Diamant Techniek Noord | Sitemap | Linkedin | Google+