Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Sloopwerk

Vakkundig slopen

Slopen doe je niet zomaar, daar heb je kennis van zaken, materiaal en mensen voor nodig die geschikt zijn om dat werk uit te voeren. Diamant Techniek Noord is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verwerken van beton, steen en andere harde materialen die sloopwerk nogal eens voor problemen kunnen zorgen. DTN zorgt dat het beton in stukken afgevoerd kan worden en dat doen we met kennis van zaken. Lees verder om te weten wat DTN allemaal kan aanbieden op het gebied van sloopwerk.

Een slopend bestaan

Wij hebben inderdaad een slopend bestaan want we leven er oa. van. Wij zijn specialist in het doorzagen van harde materialen zoals beton en steen en we hebben al menig muurtje of vloer doormidden gezaagd met onze moderne zaagmachines op menig sloopwerk. Sloopwerk is ook niet zomaar iets dat je even doet. Er is kennis van zaken voor nodig om het op goed te organiseren en het ook veilig te doen. Als VCA erkend bedrijf weten wij hoe we een sloopwerk aan moeten pakken.

Sloopwerk

Wie is DTN?

Diamant Techniek Noord is een bedrijf dat naast betonzagen voor sloopwerk eigenlijk alles kan als er beton, steen, marmer of keramiek doorgezaagd moet worden op openingen nodig heeft zoals boorgaten en ventilatie openingen. Met onze moderne diamantzagen en diamantboren zijn we in staat om vrijwel elk gat te boren in deze materialen en zijn we ook in staat om ze tot op de millimeter doormidden te zagen. De zagen snijden zich als een mes door het beton heen om een messcherpe zaagsnede achter te laten wat belangrijk kan zijn bij maatwerk.

Veiligheid staat voorop

We zagen niet zomaar een stuk beton doormidden. Dat doen we met kennis van zaken en we weten waar we op moeten letten om de sloop van uw muur zo veilig mogelijk te laten verlopen. Ons personeel weet hoe dat gedaan moet worden zodat u weet dat de sloop netjes, snel, vakkundig en veilig gedaan zal worden.

Een overzicht van ons werk:

 • Doormidden zagen van beton
 • Muren gecontroleerd doorzagen
 • Gaten voor o.a. binnen verlichting zoals spots
 • Ventilatie kanalen in beton
 • Verankeringen in vloeren
 • Asfalt frezen t.b.v. opbouw zoals pilaren

Wilt u meer weten?

Neem gerust contact op met ons om te weten te komen of wij u kunnen helpen met uw sloopwerk. Wij staan snel voor u klaar. Uiteraard kunnen we een planning maken en afstemmen op uw schema zodat het sloopwerk dat u op handen heeft staan niet in gevaar komt.


  Direct contact met DTN!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © 2023. Diamant Techniek Noord | Sitemap | Linkedin | Google+