Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Betonboorbedrijf Roden

Heeft u een muur van beton waar gaten in geboord moeten worden maar krijgt u dat zelf niet voor elkaar? Dan is Diamant Techniek Noord het betonboorbedrijf in Roden dat u zoekt. Wij boren de gaten op de juiste manier in uw muur waarbij wij ervoor zorgen dat ze aan de hoogste eisen voldoen. DTN is dagelijks aan het werk in Roden en kan bij u langs komen om de gaten erin te boren voor u. Lees verder of bel ons direct.

Wij zijn een ervaren betonboorbedrijf

Diamant Techniek Noord is niet zomaar een betonboorbedrijf in Roden. We zijn ervaren specialisten met de juiste gereedschappen om door vrijwel elk gehard materiaal heen te boren. We hebben vakmensen in dienst die deze boorklussen dagelijks uitvoeren en in vrijwel elke muur of vloer wel een gat zien. Ons betonboorbedrijf is VCA erkend wat betekent dat u met een betrouwbare partij werkt die als betonboorbedrijf reeds haar sporen heeft verdiend.

Het boren van gaten is zo eenvoudig niet

Het lijkt allemaal gemakkelijk maar dat is niet altijd. Want soms moeten de gaten uiterst precies geboord worden en dat vereist kennis van zaken. Zo kan het zijn dat de gaten bestemd zijn voor verankeringen van muren aan een vloer. In dat geval moet het betonboorbedrijf weten aan welke eisen zo’n gat moet voldoen. In Roden zijn wij één van de bedrijven die weten hoe dat moet.

We doen meer dan alleen boren

We zijn niet alleen werkzaam als betonboorbedrijf in Roden. We doen ook frees en zaagwerk om beton, marmer, natuursteen, keramiek en asfalt te bewerken. Ook hiervoor hebben we de juiste gereedschappen in bedrijf en onze vaklieden weten ook voor deze gereedschappen het maximale eruit te halen. We zijn dagelijks aan het zagen en frezen in Roden dus als u ons nodig heeft dan is een belletje voldoende om ons op bezoek te krijgen.

Betonboorbedrijf RodenEen kleine opsomming van ons werk:

 • Ronde gaten boren in beton, steen, marmer en keramiek
 • Frezen van sleuven in wanden voor elektra en waterleiding
 • Frezen van sleuven voor afvoer
 • Sloopwerk
 • Verankeringen voor constructies op asfalt zoals verlichting
 • Op maat zagen van marmer en natuursteen

DTN komt graag bij u langs!

Zit u nog steeds te worstelen met uw gaten? Doe dat niet langer. Wij komen graag bij u langs in Roden en u sult zien welk voordeel het heeft als u uw gaten door een professioneel betonboorbedrijf zoals DTN laat uitvoeren.


  Direct contact met DTN!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © 2024. Diamant Techniek Noord | Sitemap | Linkedin | Google+