Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Betonboorbedrijf Beilen

Gaten in beton exact op maat geboord

Bent u op zoek naar een betonboorbedrijf in Beilen die gaten kan boren in beton die exact op maat zijn? Informeer dan bij Diamant Techniek Noord voor de mogelijkheden. Ons betonboorbedrijf is de partner voor u wanneer u zoekt naar een professional in Beilen die alles weet van betonboren en betonzagen. De professionals van ons betonboorbedrijf weten als geen ander hoe je een diamantboor of diamantzaag moet bedienen en kunnen u de garantie bieden dat de gaten en sleuven exact op maat zullen zijn. Maak snel een afspraak met ons in Beilen voor een aanbieding of lees verder op de website voor meer informatie.

De vakmensen op het gebied van betonboren

Betonboren en betonzagen lijkt een gemakkelijke klus, maar dat is het niet. Om gaten te boren met grote precisie is een speciale diamantboor of diamantzaag noodzakelijk. Ons betonboorbedrijf in Beilen heeft die gereedschappen in gebruik inclusief de vakmensen die weten hoe ze met die gereedschappen om moeten gaan. Ons boorbedrijf staat dan ook garant voor perfecte resultaten en een schone en nette werkplek.

Wij verwerken ook marmer en natuursteen

Ons betonboorbedrijf in Beilen is ook de specialist op het gebied van het zagen van marmer en natuursteen. Ons betonboorbedrijf kan in principe vrijwel elk hard materiaal precies boren en zagen. Wanneer u dus de vakman in Beilen hiervoor zoekt dan bent u bij Diamant Techniek Noord aan het juiste adres. Wij voeren ook sloopwerk uit waarbij betonnen delen in stukken gezaagd moeten worden i.v.m. de afvoer. Lees hieronder wat wij allemaal kunnen aanbieden.

 • Zagen van beton, marmer, steen, natuursteen en keramiek
 • Boren in beton, steen, marmer en keramiek
 • Freeswerk voor leidingen
 • Freeswerk van sleuven in stallen voor afvoer
 • Sloopwerk
 • Verankeringen voor constructies op asfalt zoals verlichting

Aarzel niet en neem contact op met ons

Heeft u per direct een betonboorbedrijf in Beilen nodig? Aarzel dan niet langer en neem contact op met ons. Wij zijn het betonboorbedrijf die met professionele betonzagen en betonboren uiterst precies te werk kunnen gaan. Met een diamantboor of diamantzaag van ons bent u er altijd zeker van dat het resultaat tot op de millimeter nauwkeurig kan worden uitgevoerd. Wij zijn ook de aangewezen partij in Beilen die ervoor kan zorgen dat een sloopwerk van beton vakkundig en effectief zal worden uitgevoerd. Wij zagen in dat geval de betonnen delen op maat zodat ze gemakkelijk in stukken kunnen worden afgevoerd.
Betonbedrijf Beilen


  Direct contact met DTN!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © 2023. Diamant Techniek Noord | Sitemap | Linkedin | Google+