Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Betonboorbedrijf Drachten

Een expert op het gebied van betonzagen en boren

Heeft u een klus in de planning staan waarbij er gaten geboord moeten worden in beton of waarbij beton gezaagd moet worden? Neem dan contact op met Diamant Techniek Noord. Wij zijn het betonboorbedrijf in Drachten die de hand niet omdraait voor het hardste beton, marmer of steen. Wij kunnen betonzagen en betonboren en wij zijn tevens het betonboorbedrijf die sloopwerk kan verzorgen door de betonnen delen in stukken te zagen. Wij zijn regelmatig aan het werk in Drachten en komen graag bij u langs om de werkzaamheden door te nemen en een prijsopgave te doen. Lees verder over de mogelijkheden of aarzel niet door meteen contact op te nemen om de klus zo snel mogelijk te laten klaren.

Een betonboorbedrijf in hart en nieren

Diamant Techniek Noord is een betonboorbedrijf in Drachten met als specialisatie het boren, frezen en zagen van de hardste materialen zoals beton, marmer, natuursteen en keramiek. Wij hebben professionals beschikbaar in Drachten die weten hoe ze met een diamantzaag of een diamantboor om moeten gaan. Zij garanderen dat de klus vakkundig geklaard zal worden.

Alle harde materialen verwerkt door ons

Ons betonboorbedrijf in Drachten is niet alleen maar werkzaam met betonboren en betonzagen. Wij zetten onze diamantboor en diamantzaag ook in voor andere harde materialen zoals marmer, natuursteen, asfalt en keramiek. Ook hier garandeert ons betonboorbedrijf de beste resultaten met de grootste precisie. Wij kunnen zowel grote als kleine klussen verzorgen. Zo kunnen wij gaten in het asfalt boren om verlichting aan te verankeren maar wij komen net zo graag langs bij een particulier om de gaten te boren voor de keukenkasten. Lees hieronder welke diensten wij allemaal aan kunnen bieden in Drachten.

 • Zagen van beton, steen, marmer, natuursteen en keramiek
 • Boren in beton, steen, keramiek en marmer
 • Freeswerk voor leidingen
 • Freeswerk van sleuven in stallen voor afvoer
 • Sloopwerk
 • Verankeringen voor constructies op asfalt zoals verlichting

Informeer nu naar de mogelijkheden bij ons

Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan meteen contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn het betonboorbedrijf in Drachten die het hardste beton tot op de millimeter nauwkeurig kan zagen of boren. Wij voeren tevens regelmatig sloopwerken van betonnen constructies uit in de omgeving van Drachten. Ons betonboorbedrijf is snel en flexibel inzetbaar en gebruiken de beste diamantboor en diamantzaag die er maar te krijgen is voor een nauwkeurig en perfect resultaat.
>Betondboorbedrijf Stadskanaal


  Direct contact met DTN!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © 2024. Diamant Techniek Noord | Sitemap | Linkedin | Google+