Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Betonboorbedrijf Emmen

Uw boorbedrijf voor het hardste beton

Heeft u een betonboorbedrijf in Emmen nodig die er geen enkele moeite mee heeft om gaten te boren of sleuven te frezen in het hardste beton? Neem dan snel contact op met Diamant Techniek Noord. Wij zijn het betonboorbedrijf die de vakmensen met de diamantboor en diamantzaag klaar hebben staan om de gaten en sleuven aan te brengen op de manier zoals u dat wenst. Wij garanderen een nette werkplek en een resultaat met grote precisie. Wij komen graag bij u langs in Emmen om de werkzaamheden met u door te nemen en wanneer het gaat om een paar gaten in een keiharde muur van beton in de keuken dan komen wij graag langs om die gaten er snel en vakkundig in te boren.

Een professioneel betonboorbedrijf

Diamant Techniek Noord is een echte professional op het gebied van betonboren. Ons betonboorbedrijf in Emmen heeft de professionals in dienst die weten hoe ze een diamantboor en diamantzaag moeten bedienen en staan garant voor een perfect resultaat. Bent u dus op zoek naar een boorbedrijf in Emmen dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij boren en zagen ook marmer en natuursteen

Ons betonboorbedrijf in Emmen laat het niet alleen bij betonboren en betonzagen. Wij kunnen ook andere keiharde materialen verwerken zoals marmer, natuursteen, keramiek en asfalt. Ons betonboorbedrijf heeft ook een breed werkgebied. Wij boren gaten in betonnen muren van keukens voor ventilatiekanalen en ophangpunten, maar we zijn ook regelmatig op straat te vinden in Emmen om gaten in asfalt te boren om verlichting of hekwerken aan te verankeren. Lees hieronder wat ons boorbedrijf nog meer kan aanbieden.

 • Zagen van beton, marmer, steen, natuursteen en keramiek
 • Boren in beton, steen, marmer en keramiek
 • Freeswerk voor leidingen
 • Freeswerk van sleuven in stallen voor afvoer
 • Sloopwerk zoals het zagen van betonnen delen
 • Verankeringen voor constructies op asfalt zoals verlichting en hekwerken

Maak snel contact met ons voor een afspraak

Heeft u dringend een betonboorbedrijf in Emmen nodig? Bel ons dan nu voor een afspraak. Wij zijn flexibel inzetbaar en kunnen elke boor of zaagklus voor beton en marmer voor u uitvoeren met onze professionele betonzagen en betonboren. Voor ons is geen enkel beton of marmer te hard en wij garanderen u tevens dat onze diamantboor of diamantzaag een perfect resultaat zal geven met de grootste precisie die u maar krijgen kunt. Schakel ons betonboorbedrijf ook in wanneer u een sloopwerk in Emmen heeft.
Betonboorbedrijf Emmen


  Direct contact met DTN!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © 2024. Diamant Techniek Noord | Sitemap | Linkedin | Google+