Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Betonboorbedrijf Heerenveen

De professionals in het boren in beton

Heeft u een klus in huis of uw bedrijf waarvoor er gaten geboord moeten worden of sleuven gefreesd moeten worden in betonnen muren of vloeren? Neem dan contact op Diamant Techniek Noord. Wij zijn het betonboorbedrijf in Heerenveen die kan betonboren en betonzagen en wij doen dat met uiterste precisie wanneer dat gewenst is. Ons betonboorbedrijf werkt zowel voor particulieren als bedrijven en kunnen grote en kleine klussen aan. Wij maken graag een afspraak met u in Heerenveen om samen met u de details door te nemen voor de klus die u wilt laten uitvoeren.

Zowel voor grote als kleine klussen

Diamant Techniek Noord komt net zo graag langs voor een kleine klus met de diamantboor of diamantzaag als een grote klus. Ons betonboorbedrijf kan bijvoorbeeld hele straten in Heerenveen voorzien van de boorgaten waar verlichting aan verankerd kan worden en wij frezen regelmatig sleuven in de betonnen vloeren van stallen voor de mestafvoer. Maar wij zijn ook het betonboorbedrijf in Heerenveen die net zo graag even langs komt om een aantal gaten in betonnen muren te boren voor het ophangen van de kasten van uw keuken. Wij werken alleen met de beste diamantzagen en diamantboren om het perfecte resultaat te verkrijgen zonder onnodige schade aan de materialen.

Niet alleen voor beton maar ook voor marmer

Betonboren en betonzagen mag dan de hoofdactiviteit zijn van ons betonboorbedrijf in Heerenveen, we kunnen nog meer materialen aan zoals marmer, keramiek, steen en natuursteen. Ook voor deze materialen is het voor ons betonboorbedrijf geen enkel probleem om de gaten en de sleuven er op de juiste manier in te krijgen. Lees hieronder wat we nog meer kunnen aanbieden in Heerenveen.

 • Zagen van beton, marmer, steen, natuursteen en keramiek
 • Boren in beton, steen, marmer en keramiek
 • Freeswerk voor leidingen en afvoeren
 • Freeswerk van sleuven in stallen voor afvoer
 • Sloopwerk
 • Verankeringen voor constructies op asfalt zoals verlichting

Neem meteen contact met ons op voor een klus

Heeft u een klus waarbij beton of marmer gezaagd of geboord moet worden? Neem dan snel contact op met ons. Wij zijn het betonboorbedrijf in Heerenveen die de klus vakkundig kan klaren met onze professionele betonboren en betonzagen. Wij zijn tevens het aangewezen betonboorbedrijf die in de regio van Heerenveen sloopwerk kan verzorgen t.a.v. beton. Met de diamantboor en diamantzaag die wij gebruiken is geen enkel beton en marmer te hard. Resultaten kunnen tot op de millimeter nauwkeurig worden behaald.
Betonboorbedrijf Heerenveen


  Direct contact met DTN!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © 2023. Diamant Techniek Noord | Sitemap | Linkedin | Google+