Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Betonboorbedrijf Hoogeveen

De vaklieden voor het boren en zagen van beton

Heeft u een professioneel betonboorbedrijf nodig die werkzaamheden kan verrichten zoals het exact op maat boren van beton of het exact op maat zagen van dit materiaal? Neem dan snel contact op met Diamant Techniek Noord, het professionele betonboorbedrijf in Hoogeveen. Wij zijn al vele jaren de professionals die in de regio van Hoogeveen alle soorten werkzaamheden uitvoeren t.b.v. het boren, frezen en zagen van beton en andere harde materialen zoals marmer, natuursteen en keramiek. Lees verder waarvoor u ons kunt inzetten of maak een vrijblijvende afspraak met ons in Hoogeveen om te weten te komen wat wij allemaal kunnen aanbieden.

De professionals die klaarstaan met de diamantboor

Diamant Techniek Noord is het betonboorbedrijf die kan zagen, frezen en boren van beton en andere harde materialen met de grootste precisie. Wij zijn ook het betonboorbedrijf in Hoogeveen dat ingezet kan worden om in asfalt gaten te boren die speciaal bedoeld zijn om verankeringen aan te bevestigen voor o.a. hekwerken en lantaarnpalen. Wij zijn vrijwel dagelijks aan het betonboren en betonzagen in de regio van Hoogeveen en komen dan ook graag bij u langs om u te laten weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Vrijwel elk hard materiaal geboord en gezaagd

Ons betonboorbedrijf in Hoogeveen zegt zeker geen nee wanneer u ons vraagt om gaten te boren in andere materialen zoals marmer, natuursteen, asfalt of het hardste keramiek. Onze vaklieden kunnen met de diamantboor en de diamantzaag resultaten garanderen die tot op de millimeter nauwkeurig zijn zonder enige nevenschade. Lees hieronder wat ons betonboorbedrijf nog meer kan verzorgen in Hoogeveen.

 • Zagen van beton, marmer, steen, natuursteen en keramiek
 • Boren in beton, steen, marmer en keramiek
 • Freeswerk voor leidingen
 • Freeswerk van sleuven in stallen voor afvoer
 • Sloopwerk van betonnen delen
 • Verankeringen voor constructies op asfalt zoals verlichting

Twijfel niet te lang en neem contact op met ons

Heeft u een klus waarvoor u een betonboorbedrijf in Hoogeveen nodig heeft? Twijfel dan niet langer en neem contact op met ons voor meer info of een afspraak. Wij kunnen met onze betonzagen en betonboren vrijwel elk beton en marmer met grote precisie op maat zagen of boren. De diamantboor en diamantzaag die wij gebruiken garanderen resultaten die tot op de millimeter nauwkeurig zullen zijn. Wij zorgen er tevens voor dat de ruimte stofvrij blijft. Heeft u sloopwerk? Ook daar kunt u ons betonboorbedrijf voor inzetten.
Betonboorbedrijf Veendam


  Direct contact met DTN!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © 2023. Diamant Techniek Noord | Sitemap | Linkedin | Google+