Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Betonboorbedrijf Leeuwarden

Beton met grote precisie gezaagd en geboord

Heeft u een bouwproject waarvoor u een specialist nodig heeft die met grote precisie gaten kan boren of betonnen delen kan zagen? Neem dan contact op met Diamant Techniek Noord. Wij zijn het betonboorbedrijf in Leeuwarden die met speciale betonboren en betonzagen uiterst precies te werk kunnen gaan en resultaten kunnen garanderen die zeer secuur zijn. Wij hebben uiterst moderne en uitgebreide apparatuur in ons bezit waarmee we vrijwel elke beton en marmer boor en zaagklus kunnen klaren. Ons betonboorbedrijf is regelmatig werkzaam in Leeuwarden en kunnen ook snel bij u aan deur staan wanneer u een spoedklus heeft. Lees verder wie wij zijn en wat wij doen. U kunt contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak in Leeuwarden.

Een specialist op het gebied van betonboren

Diamant Techniek Noord is het betonboorbedrijf in Leeuwarden die volledig gespecialiseerd is in het boren en zagen van beton en marmer. Wij hebben vakmensen in dienst die exact weten hoe een gat in een betonnen muur of vloer aangebracht moet worden om het te laten voldoen aan de voorwaarden. Het houdt bij ons dus niet op bij het boren in een muur om een kast op te hangen. Elke diamantboor en diamantzaag die ons betonboorbedrijf gebruikt wordt is afgestemd op het werk dat wij ermee uitvoeren zodat keer op keer een perfect resultaat kan worden gegarandeerd.

Niet alleen beton maar ook marmer

Ons betonboorbedrijf in Leeuwarden kan niet alleen klussen t.a.v. beton verzorgen maar ook werkzaamheden voor marmer. Wij kunnen complete vloerdelen exact op maat zagen met onze speciale zagen en kunnen ook hierbij de beste resultaten garanderen. Lees hieronder wat ons betonboorbedrijf nog meer kan verzorgen.

 • Zagen van beton, marmer, steen, natuursteen en keramiek
 • Boren in beton, steen, marmer en keramiek
 • Freeswerk voor leidingen
 • Freeswerk van sleuven in stallen voor afvoer
 • Sloopwerk
 • Verankeringen voor constructies op asfalt zoals verlichting

Informeer nu naar de mogelijkheden

Wilt u meer weten van ons en heeft u snel een betonboorbedrijf in Leeuwarden nodig? Aarzel dan niet langer en bel ons op voor een afspraak. Wij komen graag bij u langs in Leeuwarden met de diamantboor of de diamantzaag om het hardste beton of marmer te doorboren of op maat te zagen. Informeer bij ons betonboorbedrijf naar de mogelijkheden voor sloopwerk van beton en laat het werk over aan onze specialisten in Leeuwarden. Die weten hoe ze het hardste beton tot op de millimeter nauwkeurig kunnen boren of zagen. Betonbedrijf Leeuwarden


  Direct contact met DTN!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © 2024. Diamant Techniek Noord | Sitemap | Linkedin | Google+