Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Betonboorbedrijf Scheemda

De professionals voor het boren van beton

Heeft u op dit moment een aantal klussen waarbij er gaten met grote precisie geboord moeten worden in het hardste beton en bent u hiervoor op zoek naar een betonboorbedrijf in Scheemda? Neem dan snel contact op met Diamant Techniek Noord. Wij zijn het professionele betonboorbedrijf dat met speciale betonboren gaten kan boren die exact, tot op de millimeter, afgeleverd kunnen worden. Wij zijn ook de specialisten in Scheemda voor het betonzagen en een sloopwerk van beton. Lees verder op deze pagina wie wij zijn en wat wij kunnen of neem nu contact op om de klus door ons betonboorbedrijf vakkundig te laten klaren.

De specialisten voor beton en marmer bewerken

Diamant Techniek Noord is het betonboorbedrijf in Scheemda die voor geen enkele betonnen of marmeren boor en zaagklus de hand omdraait. Wij hebben specialisten in dienst die weten om te gaan met onze speciale gereedschappen zoals een diamantboor en een diamantzaag. Zij laten keer op keer zien dat we niks teveel zeggen wanneer wij stellen dat u de klus gerust aan ons kunt overlaten.

Wij boren, zagen en frezen nauwkeurig

Ons betonboorbedrijf in Scheemda is niet alleen actief om een gaatje te boren in een betonnen muur waar een kast aan opgehangen moet worden. Wij voeren regelmatig specialistische klussen uit zoals het aanbrengen van gaten in straten om verlichting aan te verankeren. Wij zijn regelmatig in Scheemda om betonnen delen van sloopwerken in stukken te zagen. Ook kunnen wij marmeren delen exact op maat zagen. Lees hieronder wat ons betonboorbedrijf allemaal kan verzorgen of neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak in Scheemda om de mogelijkheden door te nemen.

 • Boren in beton, steen, marmer en keramiek
 • Zagen van beton, marmer, steen, natuursteen en keramiek
 • Freeswerk voor leidingen en sleuven in stallen voor afvoer
 • Sloopwerk van betonnen panelen
 • Verankeringen voor o.a. verlichting constructies op asfalt

 

Neem nu contact met ons op voor meer info

Zoekt u een betonboorbedrijf in Scheemda voor een zaag of boorklus in het hardste beton of marmer? Aarzel dan niet langer en neem nu contact met ons op. Wij kunnen betonzagen en betonboren in het hardste beton en doen dat tot op de millimeter nauwkeurig. Ons betonboorbedrijf gebruikt moderne apparatuur en elke diamantzaag en diamantboor die wij gebruiken is in top conditie om het beste resultaat te garanderen. Wij kunnen u tevens informeren over het sloopwerk dat wij uit kunnen voeren in Scheemda t.a.v. betonnen constructies.
betonbedrijf Scheemda


  Direct contact met DTN!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © 2023. Diamant Techniek Noord | Sitemap | Linkedin | Google+