Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Betonboorbedrijf Stadskanaal

De expert voor gaten en sleuven in beton en marmer

Heeft u een klus waarbij marmer of beton moet worden geboord of gezaagd en bent u hiervoor op zoek naar een betonboorbedrijf in Stadskanaal? Neem dan contact op met Diamant Techniek Noord. Wij zijn experts in het boren van gaten, zagen en het frezen van sleuven in beton, marmer en andere harde materialen. Ons boorbedrijf werkt zowel voor particulieren als bedrijven en wij draaien onze handen niet om voor grote en kleine klussen. Informeer snel wat ons betonboorbedrijf

Het boorbedrijf voor de hardste materialen

Diamant Techniek Noord is een betonboorbedrijf in Stadskanaal die alle harde materialen kan verwerken. Wij kunnen betonzagen, betonboren en wij frezen sleuven in vloeren en muren voor diverse toepassingen. Wij hebben vaklieden beschikbaar in Stadskanaal die weten hoe ze met een diamantboor en diamantzaag om moeten gaan. Zij kunnen met hun vakkennis garanderen dat de gaten en sleuven exact op maat zullen zijn. Wanneer u de klus door ons betonboorbedrijf laat klaren dan bent u zeker van een top klasse resultaat voor de beste prijs.

Wij kunnen alle harde materialen verwerken

Ons betonboorbedrijf in Stadskanaal is niet alleen maar bezig met betonboren en betonzagen. Een diamantboor en diamantzaag is namelijk ook uitstekend geschikt voor het verwerken van andere harde materialen zoals marmer, natuursteen, keramiek en asfalt. Ons betonboorbedrijf wordt regelmatig ingezet om in het asfalt de gaten te boren om bijvoorbeeld verlichting of hekwerken aan te verankeren. Lees hieronder welke boor, zaag en freeswerkzaamheden wij allemaal kunnen verzorgen of neem meteen contact met ons op voor een afspraak in Stadskanaal voor de mogelijkheden.

 • Gaten met precisie boren in beton, steen, marmer en keramiek
 • Zagen van beton, marmer, steen, natuursteen en keramiek
 • Freeswerk voor leidingen zoals elektra en waterleiding
 • Freeswerk van sleuven in stallen voor afvoer
 • Sloopwerk
 • Gaten boren in asfalt voor plaatsing verlichting of hekwerken

Neem snel contact op voor een afspraak met ons

Heeft u snel een betonboorbedrijf in Stadskanaal nodig die de gaten in beton en marmer kan boren met de grootste precisie? Neem dan nu contact op met ons voor een afspraak. Wij kunnen met onze betonzagen en betonboren uiterst precies te werk gaan en resultaten afleveren die tot op de millimeter nauwkeurig zijn. Wij zijn ook het betonboorbedrijf die sloopwerk voor beton kan uitvoeren in Stadskanaal. Maak een afspraak met ons voor meer informatie of bel ons wanneer u ons snel nodig heeft voor een spoedklus.
Betonboorbedrijf Stadskanaal


  Direct contact met DTN!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © 2024. Diamant Techniek Noord | Sitemap | Linkedin | Google+