Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Betonboorbedrijf Winschoten

Het boorbedrijf voor het hardste beton

Heeft u werkzaamheden in de planning staan waarvoor er met grote precisie gaten in beton geboord moeten worden of heeft u een betonboorbedrijf nodig die beton kan zagen en frezen? Informeer dan bij Diamant Techniek Noord. Wij zijn al vele jaren actief als betonboorbedrijf in Winschoten en komen graag met de diamantboor en diamantzaag bij u langs om de klus snel en met de nodige vakkennis te klaren. Ons betonboorbedrijf is vrijwel dagelijks te vinden in de regio van Winschoten en kunnen naast beton ook marmer, natuursteen, keramiek en asfalt boren en zagen. Neem snel contact met ons op voor meer informatie of lees verder over de mogelijkheden die wij bieden.

Een vakman op het gebied van betonboren en zagen

Diamant Techniek Noord is de vakman op het gebied van het betonboren en betonzagen. Ons betonboorbedrijf in Winschoten is de professional wanneer u de hardste materialen bewerkt moet hebben zoals het perfect op maat zagen. Onze vaklieden in Winschoten weten hoe ze een diamantzaag en diamantboor moeten gebruiken en zorgen ervoor dat een gat precies op maat wordt geboord of gezaagd.

Wij kunnen ook marmer en natuursteen verwerken

Ons betonboorbedrijf in Winschoten houdt zich niet alleen met beton bezig. Wij zijn ook de specialisten op het gebied van het zagen en boren van marmer en natuursteen. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat de gaten in deze dure materialen exact op maat en zonder schade zijn dan kunt u de klus gerust aan ons betonboorbedrijf over laten. Lees hieronder wat wij allemaal nog meer kunnen of neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak in Winschoten.

 • Zagen van beton, marmer, steen, natuursteen en keramiek
 • Boren in beton, steen, marmer en keramiek
 • Freeswerk voor leidingen
 • Freeswerk van sleuven in stallen voor afvoer
 • Sloopwerk
 • Verankeringen voor constructies op asfalt zoals verlichting

Informeer nu naar een offerte voor een boor of zaagklus

Heeft u een betonboorbedrijf in Winschoten nodig voor een boor of zaagklus in beton of marmer? Aarzel dan niet langer en neem contact op met ons voor een afspraak of meer informatie. Ons betonboorbedrijf heeft de betonboren en betonzagen voor u in de gereedschapskoffer klaar liggen om gaten te boren en beton te zagen met de grootste precisie. Wij kunnen met een diamantboor of diamantzaag de meest nauwkeurige resultaten garanderen voor de beste tarieven. Laat ons ook langskomen in Winschoten wanneer u sloopwerk heeft waarbij betonnen delen in stukken gezaagde moeten worden.
Betonboorbedrijf Winschoten


  Direct contact met DTN!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © 2024. Diamant Techniek Noord | Sitemap | Linkedin | Google+