Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Betonboorbedrijf Zuidhorn

De experts voor het boren en zagen van beton

Heeft u een karwei waarvoor er gaten in beton geboord moeten worden met exacte maten die tot op de millimeter nauwkeurig moeten zijn? Neem dan snel contact op met Diamant Techniek Noord. Wij zijn het professionele betonboorbedrijf in Zuidhorn die kan garanderen dat de gaten exact op maat zijn en dat er geen nevenschade aan het beton zal optreden na het betonboren. Wij kunnen naast betonboren ook betonzagen en zijn tevens het betonboorbedrijf die andere harde materialen kan zagen, boren en frezen zoals marmer, natuursteen, asfalt en keramiek. Neem contact op met ons voor een afspraak in Zuidhorn of lees verder op de website voor meer informatie.

De specialist voor beton, marmer en natuursteen zagen

Diamant Techniek Noord is niet alleen het betonboorbedrijf in Zuidhorn voor betonboren en betonzagen. Wij kunnen met de diamantboor en diamantzaag ook andere materialen boren, zagen en frezen zoals marmer, keramiek, natuursteen en asfalt. Onze vaklieden die wij beschikbaar hebben in Zuidhorn weten hoe ze met de gereedschappen om moeten gaan en kunnen een perfect resultaat garanderen met maatvoering die zeer nauwkeurig is.

Een breed pakket aan diensten voor het boren

Wanneer u denkt aan een betonboorbedrijf dan denkt u waarschijnlijk aan een bedrijf dat de gaten komt boren in de keuken om de kasten op te hangen. Uiteraard draait ons betonboorbedrijf in Zuidhorn daar de handen niet voor om, maar we doen meer. Wij boren bijvoorbeeld ook regelmatig gaten in het asfalt in Zuidhorn om lantaarnpalen of hekwerken op te verankeren. Lees hieronder wat ons betonboorbedrijf allemaal kan aanbieden of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 • Zagen van beton, marmer, steen, natuursteen en keramiek
 • Boren in beton, steen, marmer en keramiek
 • Freeswerk voor leidingen
 • Freeswerk van sleuven in stallen voor afvoer
 • Sloopwerk
 • Verankeringen voor constructies op asfalt zoals verlichting

Wacht niet langer en informeer naar de mogelijkheden

Zoekt u een betonboorbedrijf in Zuidhorn die met grote precisie gaten kan boren in beton met speciale betonboren of die beton en marmer kan zagen met professionele betonzagen? Wacht dan niet langer en neem contact met ons betonboorbedrijf op. Wij zijn tevens regelmatig te vinden in Zuidhorn wanneer er een sloopwerk moet worden uitgevoerd waarbij beton in delen moet worden gezaagd. Wij zetten onze diamantboor of diamantzaag in elk type beton of marmer en kunnen u garanderen dat het resultaat zal voldoen aan de maatvoering die u ons opgeeft.
Betonboorbedrijf Zuidlaren


  Direct contact met DTN!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © 2024. Diamant Techniek Noord | Sitemap | Linkedin | Google+