Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Betonboorbedrijf

Het bedrijf dat u zoekt

Heeft u een betonboorbedrijf nodig die voor u de gaten kan boren in het beton die u nodig heeft voor uw constructie of heeft u een betonboorbedrijf nodig die de gaten en sleuven kan aanbrengen in asfalt om vangrails en lantaarnpalen aan te bevestigen? Dan is Diamant Techniek Noord, ofwel DTN waarschijnlijk het bedrijf dat u zoekt. Wij zijn specialist in het boren van gaten voor verschillende doeleinden, we doen dat met kennis van zaken en we doen het indien nodig ook snel

De juiste kennis en kwaliteit

Diamant Techniek Noord is een allround betonboorbedrijf dat in vrijwel elke type beton het juiste gat kan aanbrengen. DTN heeft vakmensen in dienst die dit werk vakkundig voor ons uitvoeren en ons gereedschap, wat vrijwel allemaal bestaat ui diamant boren en zagen, is in staat om in elk materiaal door te dringen. Ons betonboorbedrijf is VCA erkend, onze vakmensen zijn opgeleid en we hebben veiligheid hoog in het vaandel staan.

Betonboorbedrijf

Wat doen wij zoal?

Wij boren vooral erg veel gaten. Dat moet ook wel als je een betonboorbedrijf bent. Maar we zijn niet zomaar een betonboorbedrijf. We boren gaten die aan hoge eisen moeten voldoen omdat ze vaak gebruikt worden voor essentiƫle onderdelen binnen een constructie zoals wanden die op verankeringen geplaatst worden en met bouten gezekerd moeten worden, gaten in asfalt om vangrails en wegverlichting op te plaatsen en te verankeren en het frezen van sleuven in vloeren en wanden voor afvoeren of interne verwerking van kabelmateriaal en leidingen.

Hoe gaan we te werk?

Wij zijn een betonboorbedrijf dat ons werk serieus neemt. We nemen dus maatregelen om er zeker van te zijn dat we een goed resultaat afleveren. Veiligheid staat bij ons voorop, niet alleen voor onszelf maar ook voor u. We zijn op de hoogte van de juiste boortechnieken, analyseren het te boren materiaal zorgvuldig en zorgen ervoor dat er alleen stof rond het boorgat te vinden is. En als we vertrekken dan is alles weer keurig netjes achtergelaten.

Een kleine opsomming van ons werk:

 • Boren van gaten in beton, steen, marmer en keramiek
 • Frezen van sleuven
 • Sloopwerk (doormidden zagen van beton)
 • Verankeringen
 • Op maat zagen van marmer

Neem nu contact op met DTN!

Ons betonboorbedrijf is actief in Groningen, Assen, Veendam, Delfzijl, Hoogezand, Zuidlaren, Roden, Eelde, Haren en Leek en omgeving. Schroom niet langer en blijf niet zitten met de vraag wat te doen met die gaten die u er maar niet in kan krijgen. Wij komen graag bij u langs om de gaten te boren, we doen dat snel, vakkundig, netjes en veilig. En als u plannen heeft dan kunt u samen met ons een planning maken wanneer het moment komt dat u het betonboorbedrijf nodig heeft.


  Direct contact met DTN!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © 2024. Diamant Techniek Noord | Sitemap | Linkedin | Google+